La Quinta Columna on more on Black-Eyed Babies (Pandemic Babies)

Ahogy ígértük, a La Quinta Columna további videókat oszt meg olyan újszülöttekről, akiknek szülei 2020 decembere és 2021 januárja között kaptak védőoltást. A Pandémiás babák vagy újabban Fekete szemű babák néven is ismert babák.

Az általuk mutatott szindrómás jellemzők mellett leginkább fekete szemük és felgyorsult öregedésük a legszembetűnőbb.

Ricardo Delgado és Dr. José Luis Sevillanos nyilatkozik erről az alábbi videóban, amelyet az Orwell City hozott el Önöknek.

Ricardo Delgado: Ahogy ígértem, megmutatom a videót ezekről a születésekről... olyan gyerekekről, akiknek a szüleit 2020 december végén és 2021 január elején oltották be. A fogantatás előtt, értelemszerűen a terhesség és a szülés előtt.

Tehát azt látjuk, hogy ezeknek a gyerekeknek egyfajta szindrómás hatása van. Számos jellegzetes vonásuk van, például a szemek feketés színe, amikor általában világosak, amikor megszületnek. Aztán a retina és a szivárványhártya kialakulásakor elnyerik azt a színt, amit majd kapnak.

De folytassuk a képek megtekintését, és aszerint ítéljetek, amit láttok.

Nos, az igazság az, hogy a zene nem a legmegfelelőbb. Ha ezek a képek törvényesek... Gondosan kell kiválasztani őket. Az viszont igaz, hogy egyre több ilyen videót kapunk.

Mintha idő előtti öregedés lenne. És olyan fizikai tulajdonságokat, amiknek egy vagy egy-két éves korban kellene megmutatkozniuk, ezek a babák már nagyon korai életkorban kifejezik, pl. 2 hetes korban kúszási kísérletek. Olyan dolgok, amik nem normálisak. Eltekintve a fekete szemektől, ami nem éppen normális.

Az elején mutattunk egy kicsit aggasztó videót a "fekete szeműek" témájában, ahogy a 2021-ben született gyerekeket nevezik. A szülők korábbi oltása után született babákat. És amit látnak... Hát... Ahogy mondjuk, mi ezeket az eseteket 'egy csipetnyi sóval' vesszük, amíg nem áll rendelkezésünkre több anyag, ami hitelesebbé teszi a témát.

De amit megfigyelünk, az olyan, mintha öregedés vagy korai fejlődés lenne bennük. A 3 hónapos gyerekek például már tudnak járni, amikor a normális a... Azt hiszem, a legközelebbi hónap, amit én láttam, kilenc vagy tíz. Valami ilyesmi.

Dr. Sevillano: 14 hónapos kor előtt, nagyjából. Tizenkét vagy tizennégy hónaposnak kell lennie ahhoz, hogy elkezdjen járni. De nos, ezt már 9 vagy 10 hónapos kortól megtehetik.

Ricardo Delgado: Kéthetes korukban például kúsznak. Ez nem normális, ugye?

Dr. Sevillano: Sevillano: Ez nem normális. Nem, nem, nem.

Néhány gyermek előrehaladott állapotban van. De a szemek valóban sok figyelmet vonzanak. És meg kell figyelni mindent, ami ezekkel a gyerekekkel kapcsolatos, hogy tudjuk, milyen gyerekek születnek az oltás után.

Ez az, hogy... ezt korábban meg kell állítani.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.