A Kennedy terv 2020 (magyar szinkron) 

Húsz éve, hogy ifjabb JFK-re is lecsapott a Kennedy-átok.
1999. július 16-án Massachusetts partjainál lezuhant egy kisrepülő, aminek pilótája és mindkét utasa meghalt. A repülőt ifjabb John F. Kennedy vezette, mögötte ült felesége, Carolyn Bessette és annak testvére, Lauren Bessette. A 38 évesen elhunyt, csak amerikai hercegnek nevezett Kennedy a sokadik név lett a listán, amelyen a „Kennedy-átok” áldozatai szerepelnek.

Ifjabb John F. Kennedy volt Amerika tökéletes celebje, gyakorlatilag attól a pillanattól fogva, hogy megszületett, hiszen apját, John F. Kennedy-t két héttel korábban választották meg az Amerikai Egyesült Államok elnökének. Élete első három évét a Fehér Házban töltötte, majd egészen haláláig a média és a nyilvánosság előtt élte életét. Apját 1963. november 22-én gyilkolták meg, a temetését három nappal később, Kennedy harmadik születésnapján tartották. Ekkor készült az azóta már ikonikus fotó a koporsó előtt tisztelgő ifjabb JFK-ről.

Bővebben...

 

Videó

  • Forrás: youtube
  • Ők csak jót akarnak

    Ők csak jót akarnak

    De mi túl sokan vagyunk hozzá

  • Ki irányítja a világot (2021)

    Ki irányítja a világot (2021)

    Tim Gielen zseniális dokumentumfilmje felfedi, hogy a háttérhatalom bábjaiként funkcionáló befolyásos elit egy nagyon szűk csoportja gyakorlatilag mindent megvásárolt a Földön. Minden eszközüket felhasználva megpróbálják rákényszeríteni bolygónkra az új világrendet.

  • A pénzügyi rendszer lerablása

    A pénzügyi rendszer lerablása

    Végstádiumba jutott a Második Világháború utáni pénzügyi rendszer és turbófokozatba kapcsolt a vagyonátmentés a következőbe, amit a digiális-pénzügyi komplexum készít elő a háttérben.
    by Ernst Wolff

  • A digitális pénz csapdája

    A digitális pénz csapdája

    Ha nincs készpénz, nincs szabadság sem

  • Amerika a szabadság földje

    Amerika a szabadság földje

  • Bedőlhet az euró

    Bedőlhet az euró

    Lassan már minden feltétele összejön annak, hogy elszabaduljon az euróinfláció

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.