Közeledik a „nagy számonkérés napja” - Lin Wood kiteregeti a „lenyűgöző bizonyítékait!” John Fredericks interjút készített Lin Wood-szal, 2020. december 1.: A NaturalNews.com  teljes átirata  - a teljes videó az átirat végén látható.

Hangátirat

John Fredericks: Lin Wood, köszönöm, hogy velünk van, uram.

Lin Wood: Jó reggelt. Gondolom, azt tapasztalja, hogy mainstream médiánk nem mond igazat az amerikai közönségnek erről a választásról. Ez nem lep meg. Mint mondtam, sokszor úgy vélem, hogy a mainstream média propagandaeszköz harmadik fél, rossz szereplők számára, akik gyakorlatilag megpróbálják megdönteni kormányunkat, és beleavatkozni a kormány megfelelően megválasztott elnökének megválasztásába. Egyesült Államok. Azt hiszem, sok olyan fejleményt fog látni az elkövetkező napokban, amelyek felébresztik ezt az országot a külföldi beavatkozás miatt a nemzeti választásainkba.

John Fredericks: Lin Wood, mesélj a tegnap esti győzelmedről. Győzelmed volt, aztán megfordult. Aztán nagyítási hívást hajtott végre, az megint megfordult. Hol vagyunk most ezzel, uram?

Lin Wood: Nos, a bíróság eleinte lefoglalta a szavazógépeket, a Dominion gépeket és Grúzia összes megyéjét. Érdekes kérdést vetett fel az államtitkár, azt állítva, hogy nincs hatásköre a különböző megyék felett. Ez teljesen hülyeség, és ez az igazság téves bemutatása.

A Dominion szavazógépeket Georgia állam vásárolta meg, nem pedig az egyes megyék, és az államtitkár ellenőrzi, hogy ezeket a gépeket hogyan használják az egyes megyékben. Bár a bíró félrevezetett, úgy vélem, az államtitkár úr, majd megváltoztatta a rendjét. Tegnap este visszatértünk a bíróság elé, és a bíróság három megyében valóban ezt határozta meg. Ezeket a gépeket le kell zárni, hogy esélyünk legyen a számítógép meghajtóinak tükörképére. Ez a közeljövőben valahol bizonyítani fog az úton. Minden kérdés nélkül, hogy ezeket a gépeket és a szoftvereket manipulálták.

A Dominion Venezuelából származik, ez egy kanadai vállalat. A szervereket Barcelonában és Frankfurtban használták. Nem kérdés, hogy elsöprő bizonyíték lesz arra, hogy külföldi országok, köztük Kína is közreműködtek volna nemzeti választásainkba való beavatkozásban. Úgy gondolom, hogy nézőinek és hallgatóinak fel kell ismerniük, hogy az Egyesült Államok elnöke ezt tette. Még 2018 szeptemberében végrehajtási parancsot hoztak, amely felhatalmazást adott az elnöknek a kormány többi tagjával együtt arra, hogy szankciókat vezessenek be az Egyesült Államok választásain történő külföldi beavatkozás esetén.

Ha én lennék Brian Kemp kormányzó és Brad Raffensperger, nem aludnék túl jól ma este. Jön az idő. Hamarosan, amikor úgy gondolom, hogy ennek a rendelkezésnek a rendelkezései végrehajtásra kerülnek, bármennyi személy lesz, köztük a média tagjai, akik külföldi szereplőkkel voltak kapcsolatban és megpróbálták aláásni a választásainkat, ami egyértelmű és jelenlegi veszélyt jelent és fenyegetés ennek az országnak.

A demokraták évekig, a Trump elnökségének első két-három évében panaszkodtak Oroszországra. Ez hamisításnak bizonyult. Amit a következő napokban megtudunk, az most nem kamu. Ennek az országnak az országos választásait olyan külföldi szereplők zavarták, akik bűnrészesek az Egyesült Államok állampolgáraival. Súlyos szankciók vannak. Úgy gondolom, hogy végül sok ember börtönbe kerül, ahogy kellene.

John Fredericks: Lin Wood hadd kérdezzem meg. Lin Wood velünk megjegyezte, hogy az atlantai ügyvéd benyújtotta ezt a pert. Miért harcolt tegnap este Brad Raffensperger republikánus külügyminiszter olyan keményen, hogy ne végezzék el az igazságügyi elemzést ezeken a Dominion gépeken? És miért siettek annyira, hogy a gépeken lévő összes adatot töröljék, tisztítsák meg? Miért uram?

Lin Wood: Bűnösek. Egyszerű igazságok vagy egyszerű igazság. Akinek nincs rejtegetni valója, annak semmi sem volt. Az államtitkár minden lehetséges intézkedést megtesz ügyvédeken keresztül, hogy megpróbálja megakadályozni ezen gépek ellenőrzését. Van mit rejtegetnie. Brian Kemp kormányzó a West Paces Ferry kormányzói kastélyának alagsorában rejtőzik. Van mit rejtegetnie. Nem sokat lát Joe Bidenből. Van mit rejtegetnie.

Bármennyi olyan személy van kapcsolatban a Demokrata Párttal országosan, és akárhány olyan személy, aki kapcsolatban áll a Demokrata Párttal, sőt országosan és helyileg is a Republikánus Párttal van elrejteni valója. De azt hiszem, hogy minden hazugság kiderül, és kiderül az igazság arról, hogy ki volt külföldi szereplőkkel kapcsolatban, és megpróbált beavatkozni és felforgatni ennek az országnak a jogi folyamatait, amikor az a nemzeti választásainkhoz kapcsolódik.

Ismét türelmesnek kell lennünk. A végrehajtási utasításról szóló jelentést a választást követő 45 napon belül el kell készíteni. Azt hiszem, az elkövetkező hetek vagy akár napok során ez az ország meg fog döbbenni a külföldi beavatkozás szintjén, ahol amerikai állampolgárok, kormánytisztviselők, politikai tisztviselők, a média tagjai vettek részt. Lesz egy nap, amikor Johnnak számolunk, és a következmények azokra vonatkoznak, akik megpróbálták meghamisítani hazánk választásait.

John Fredericks: Rendben, sétáljon át velünk. Lin Wood velünk jegyezte meg Lin Wood ügyvéd benyújtotta a pert. Végigvezeti velünk a sürgősségi nyilatkozatot, amelyet kapott. A döntés erről a szerdai sürgősségi tárgyaláson. Végigvezeti velünk, és elmondja, mire számíthat Lin Woodra.

Lin Wood: Arra számítunk, hogy szakértőink, egy szakértői csoport három megyébe és az államba megy, hogy elemezzék és tükrözzék ezen Dominion szavazógépek egyes merevlemezeit. A mostani felépítésük eredményeit a bíróság elé terjesztik. Van még néhány jogi kérdés, amelyet ki kell deríteni és ki kell dolgozni, de úgy gondoljuk, hogy végső soron képesek leszünk bemutatni ezeket az információkat a bíróság előtt, és ezek az információk azt mutatják, hogy ezeket a gépeket meghamisították, és algoritmusokat vezettek be. hely. Még ott is, ahol minden demokrata 35 000 szavazattal indult, szép előnyt jelenthet. Olyan algoritmusok, amelyek töredékszavazatokat adtak, például Joe Bidenre szavazva 1,25, Trump elnökre pedig 0,6 vagy 0,7 szavazatot kapott.Ez egy algoritmus volt abban a gépben, amely megtévesztette az amerikai közvéleményt.

Ezután ráadásul hozzáfűzi a kirívó csalást, amelyet a postai küldemények útján követtek el, ahol több tízezer, egyes államokban több százezer szavazat volt tiszta. Csak Bidenre szavaztak, nem voltak olyan szavazólapok, amelyek szinte tökéletes számítógépes buborék jelöléssel bírtak volna.

Figyelj, vitathatatlanul bebizonyosodik, hogy a venezuelai / kanadai szavazógépek kombinációja a papíros szavazólapokkal, amelyek egy részét Kínában gyártották, vitathatatlanul megszerezte vagy megkísérelte megszerezni Trump elnöktől a földönfutó győzelmet, 410 választási szavazaton felül. szavazat, 80 millió szavazat, népszavazás, hogy meghamisítottam és beleavatkoztam ennek az országnak a megválasztásába, ahol földcsuszamlással újraválasztottuk az elnököt, és külföldi szereplők dolgoznak együtt, nem gondolok a megfelelő kifejezésre, mondják az amerikai kereskedők, csalással próbálták megfordítani ezt az eredményt. Az emberek börtönbe kerülnek, elveszítik vagyonukat. Hamarosan lesz egy nap a számonkérés.

John Fredericks: Tehát Lin Wood, úgy gondolja, amit látott, és a beadott kereset alapján, hogy amikor elvégzik ezeknek a gépeknek az igazságügyi elemzését, csak három megyében van igaza? Cherokee Gwinnett, és mi a másik?

Lin Wood: Cobb.

John Fredericks: Csak három megyéd van. Nem Fulton megyét kaptad, de hármat. Valójában úgy gondolja, hogy az elemzés elkészültével a szoftver megmutatja, hogy voltaképpen olyan algoritmusokat alkalmaztak, amelyek Trump elnök szavazatait csalták meg, és túlszámolták Biden-et, és ez lesz az, amit most mondasz, te hisz abban, hogy ez bizonyíték lesz, hogy nehéz lesz. Kemény, szilárd bizonyíték.

Lin Wood: Ez kemény, szilárd bizonyíték lesz. Nehéz átkarolni a csalás bizonyítékainak tömegét. Ezt a csalást többféle módon követték el, és ez annyira kirívó, hogy egy ésszerű ember fejében fel kell vetnie azt a tényt, hogy tudták, hogy elkapják őket. Hiszem és egy ideje hiszem, hogy a demokraták nem szándékoztak megválasztani Joe Bidenet, bűnözőt, vagy Kabala Harrist, ahogy én hívom, szerintem kommunista szimpatizáns. Miért vezetnék ezeket az embereket az Egyesült Államok elnökének és alelnökének? Miért követnének el nyilvánvaló csalást választásunkkal kapcsolatban?

Ha követi a színes forradalom játékkönyvét, rájön, hogy a színes forradalom egyik szerves része egy vitatott választás. Azt hiszem, azt akarták, hogy megtudjuk. Úgy gondolom, hogy zűrzavart akartak okozni hazánkban, egyesek azt hitték, hogy Biden nyert, mások megnézték a tényeket és rájöttek, hogy Trump elnök nyert.

Úgy gondolom, hogy rossz szereplők ebben az országban, akik nem szeretik alkotmányunkat, nem szeretik hazánkat, nem szeretik a szabadságunkat, hogy át akarják venni országunkat. Nem hiszem, hogy Trump elnök valaha is engedi, hogy ez megtörténjen. Tudom, hogy az amerikai emberek nem engedik, hogy ez megtörténjen. Ez az ország tele van hazafiakkal. Egész életünkben felnőttünk a szabadság szeretetével. Nem engedjük, hogy valaki idejöjjön és ellopja az életmódunkat, és az Istentől kapott szabadságjogunkat. Szóval, azt hiszem, bajok lesznek ebben az országban. Azt hiszem, ez egy vitatott választás eredményeként fog felmerülni, de a nap végén úgy gondolom, hogy Amerika, egy Isten alatt alapított ország fog érvényesülni.

Nehéz napok vártak ránk, de úgy gondolom, hogy Trump elnök 2016-tól teljesíteni fogja kampány-ígéretét. Le fogja üríteni a mocsarat, leleplezi a törvénysértőket ebben az országban, és egy a következő négy évben nagyszerű Donald J. Trump elnökkel, olyan ország vezetésével, amely mentes a külföldi befolyástól, mentes ezektől az emberektől, akik saját pénzükért, saját zsebkönyveikért követtek el bűncselekményeket, sokukat saját politikai ideológiájukért. A demokrata és republikánus pártban nem mindenki szereti Amerikát. Úgy gondolom, hogy az elmúlt két-három évtizedben beszivárogtak hozzánk olyan emberek, akik kommunista vagy kommunista szimpatizánsok, vagy olyan emberek, mint Brian Kemp kormányzó és Brad Raffensperger államtitkár, akik piszkos pénzt vittek el Kínában. Pénz kellett a Dominion üzletbe.Kemp pénzt vett fel, amikor egy rakás készletet vásárolt Kínából a COVID tesztkészletekhez, maszkokhoz, köntösökhöz. Miért vásárolna Georgia állam kormányzója golyókat az ellenségtől, ha háborúban áll?

Kína nyakig részt vesz ebben. Vírust indítottak ebben az országban, a COVID-19-et. Úgy gondolom, hogy valójában biológiai fegyver volt. Ha ennek az országnak az egyes állampolgárai szeretik a szabadságot, ha szeretik a jogállamiságot, akkor türelmeseknek kell lenniük, hagyja, hogy az elnök és az emberek, akik felelősek kormányunk hatékony működéséért, adjon nekik időt a munkára. Dolgozunk a bírósági rendszerekben, de a közvélemény bíróságán. A nap végén nem a bíróságok döntenek erről, nem a törvényhozások döntenek erről, bár ezek az eljárási eszközeik lehetnek. Ezen a választáson kell eldönteni, hogy hol kellene. Ezt mi, emberek fogjuk eldönteni. Mi emberek Donald Trumpra szavaztunk, és meg fogunk győződni arról, hogy szavazatunk számít-e.Nem fogunk ellopni egy csomó bűnözőtől és külföldi színésztől.

John Fredericks: Tehát Lin, hiszel abban, hogy az általad benyújtott kereset és a 104 oldalas per, amelyet Sidney Powell indított Georgia államban, úgy gondolja, hogy ha egyszer nyílt meghallgatást kap, és ezt a bizonyítékot egy pártatlan bíró elé terjeszti, érvényesül. Ezt értem?

Lin Wood: Ezt helyesen érted? Azt hiszem, a bizonyítékok elsöprőek. A bíróságon érvényesülni fogunk, de akkor vannak más problémák. Személyesen pert indítottam Brad Raffensperger hátsó szobáját viselő shenanigánok leleplezésére 2020 márciusában. Összejött a Demokrata Párttal, amelyet Perkins Coie képvisel, a Hillary Clinton ügyvédi iroda, és megpróbált megkötni egy olyan megállapodást, amely megváltozott. a választásokra vonatkozó szabályok. Nem vitte a törvényhozás elé. A törvényhozás tagjai mindaddig nem is tudták, hogy megtette, amíg be nem nyújtottam a pert. Ez egy hátsó szoba. Ez ki lesz téve.

A csalás abban az esetben, amelyet Sidney Powell indított, elsöprő lesz, és az egész ország államai kulcsfontosságúak voltak ezen a választáson. Az amerikai közvélemény meg fogja tudni az igazságot. A jogállamiság uralkodni fog, de ebben az országban nagyszámú ember él, John, akik egyszerűen nem akarják elfogadni azt a tényt, hogy szabad társadalom vagyunk. Bevonták pénzügyi érdekeiket. Ők ezt a propagandát Donald Trump ellen fejlesztették ki, aki ha megnézi a tényeket, jól szolgálta ezt az országot, és 2016-tól betartotta kampányígéreteit. Az egyik ígéret az volt, hogy a mocsár kiürítése soha ne tegyen Donald Trump ellen. Mindegyikhez Trumphoz megy. Hiszem a végén, hogy betartja ezt a kampányígéretet, és ezek az emberek, akik megpróbálták ellopni ezeket a választásokat, börtönbe kerülnek, ahogy kellene.

John Fredericks: Lin Wood, hiszel abban, hogy január 20-án Donald J. Trump ráteszi a kezét arra a családi Bibliára?

Lin Wood: Nem kérdés, hogy január 20-án Donald J. Trump még négy évig esküt tesz az Egyesült Államok elnökeként. Azt hiszem, amikor minden igazság kiderül, és az emberek megértik, mit próbáltak tenni a rossz színészek ezzel az országgal, akkor Donald Trumpra az egyik legnagyobb elnökként emlékeznek, aki valaha is szolgálta ezt az országot, mert az embereket szolgálta, és védett, megvédte szabadságainkat

John Fredericks: Lin Wood velünk, Lin még pár perc. Egy dolog, ami csak észrevétlen számomra, két dolog, az egyik, és egy pillanatra vissza akarok térni Grúziába, ahol élsz, és ahol benyújtod ezeket a pereket. Első számú, második újraszámláló állami törvényhozás, bizonyos állami szenátorok, Brandon Beach, Steve Gooch velünk lesznek, mások azt követelték, hogy a borítékokon található aláírások illeszkedjenek egymáshoz, hogy láthassuk, éltek-e emberek Grúziában, vagy hitelesek-e vagy sem igazi. Tudjuk, hogy a szavazólapokat és a borítékokat szétválasztották, így nem tudja meghatározni, hogy milyen szavazólapon milyen borítékot használnak, ezt mindenki megkapja, de ha 5, 6 vagy 7% -os csalási arány, vagy hány szavazatot fog leadni ki, miért nem akarja ezt látni? Miért harcol Raffensperger ezzel, és ennek semmi köze a gépekhez,csak ön küld be egy szavazólapot. Most kiderült, hogy sok ilyen szavazólapnak kereskedelmi címe volt, ami illegális. Önnek otthona vagy lakhelye kell, hogy legyen. Nekik volt PO-ja, de ezeknek több ezernek, érted, voltak PO-dobozai, nos, ez törvénytelen. Nem lehet postafiókja, hanem címe. Szóval, miért nem szánnak időt erre az újraszámláló Raffenspergerre, és nem egyeztetik az aláírásokat a borítékokkal? Mi a probléma ezzel?és az aláírásokat egyeztetni a borítékokkal? Mi a probléma ezzel?és egyezzék meg az aláírásokat a borítékokkal? Mi a probléma ezzel?

Lin Wood: Az a probléma, hogy aláássa Raffensperger úr szabadságát, mert megmutatja, hogy Donald Trump nyerte meg ezeket a választásokat. Hogy ezek a szavazatok csalások voltak, azokat nem lehet megszámolni. Georgia egy földcsuszamlás mellett ment Donald Trump mellett, és amikor ez megtörténik, a következő lépés az lesz, hogy megtudja a választ az ön által feltett kérdésre. Miért a világon a kormányzóval egy republikánus, akit Trump elnök támogat, és Raffensperger, a republikánus. Miért nem a világon küzdenek ezek az emberek az elnökért? Miért nem küzdenek azért, hogy Grúzia polgárai felfedjék ezt a csalást? Miért nem hívnak külön ülést a grúziai törvényhozással ennek kivizsgálására? Az egyszerű ok az, hogy piszkosak. Tudják, hogy felhívják őket. Pénzt vettek, dollármilliókat.Azt mondta, hogy ha a Biden-adminisztráció valaha is bemegy egy irodába, amit soha nem fog tenni, talán az a reményük, hogy ezt az amerikai ügyvéd nem fogja kivizsgálni, de a probléma az, hogy Donald Trumpnak még négy éve lesz. Azt jósolom, hogy amerikai ügyvédek lesznek, akik nyomoznak, és már kivizsgálták és összekötötték Raffensperger urat és ennek az államnak a kormányzóját olyan külföldi pénzzel, amelyet aztán a saját napirendjükhöz használtak fel, és beleavatkoztak a választásunkba.és beleavatkozott a választásunkba.és beleavatkozott a választásunkba.

Úgy gondolom, hogy Brian Kemp és Brad Raffensperger megérdemli, hogy börtönbe kerüljön, és végül az igazságosság érvényesüljön, és börtönbe kerülnek. Nem tűrhetjük, hogy az egyének dollármilliókat vegyenek el külföldi szereplőktől, majd szándékosan és tudatosan beavatkoznak választási folyamatunkba. Ez az ország nem képes túlélni újraválasztás nélkül. Ez a demokrácia alapja, mint ebben az országban. Nem sértheti szavazati jogunkat, mert abban a percben, amikor megteszi és elveszi a jogunkat vezetőink megválasztásához, elvette a szabadságunkat. Olyan harmadik világ országává váltunk, mint Venezuela. Nem hiszem, hogy ez valaha is történni fog egy ország alatt, amelyet Isten alatt alapítottak.

John Fredericks: Rendben Lin Wood, utolsó kérdés, hadd kérdezzem meg. Fogd el nekünk ezen a héten, hogy mi várható a pereddel, Sidney Powell grúziai perével. Csak fogalmazza meg az elvárásokat, hogy nyomon tudjuk követni, uram.

Lin Wood: Nos, a birtokomban lévő per tekintetében a 11. körzet sürgősségi felülvizsgálatot engedélyezett, és az eligazításra holnap kerül sor. Az államtitkárnak rövidet kell benyújtania. Két nappal később nyújtottunk be, és akkor azt hiszem, hogy a bíróság dönt. Úgy gondolom, hogy a bíróság azon egyértelmű törvényről fog dönteni, amely szerint - amire támaszkodunk, és a választás semmis és jogellenes. Ha a 11. körzetben egyik szempontból sem érvényesülünk, akkor az az Egyesült Államok Legfelsõbb Bíróságáig megy. Úgy gondolom, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága bevett törvényeket fog követni, és megnyerem az ügyemet. Sidney Powell által benyújtott ügy kapcsán a tegnapi határozatok tárgya ez volt. Ez az eset ezeknek a gépeknek az átvizsgálásával megy végbe. Ebben az esetben más indítványok is benyújthatók.

Azt is tudom, hogy ma még legalább egy vagy két pert indítanak. Az egyiket az egyes szavazók elnöke vagy nagykövete veszi figyelembe a választásokon elkövetett szabálytalanságok miatt. A megtámadás dátumának a mai határidőnek kell lennie, ezeket be kell nyújtani. Pereket indítanak az arizonai Michiganben, Wisconsinban, azokban az államokban, ahol a csalás nyilvánvaló volt, és ez kihatott a választásokra. Szóval, nehéz az amerikai közvéleménynek várnia. Mindenki választ akar.

Ha ilyen szintű bűncselekmények és ilyen szintű csalások vannak, adjon nekünk egy kis időt. Építjük a bizonyítékokat. A bizonyítékok elsöprőek, és megfelelő időben az amerikai közvélemény tudni fogja, hogy elnökünket egy földcsuszamlás választotta újra. Közönségünk meg fogja tudni azok nevét, személyazonosságát, akik megpróbáltak beleavatkozni, külföldi érdekeltséggel dolgozva. Ahogy a Biblia mondja, várjon az Úrra. Ezt meg fogják oldani, és az igazságosságot meg kell tenni, és az elszámoltathatóság a szabálytalankodók iránt, jön, itt van a sarkon.

John Fredericks: És azt mondtad, hogy napok óta találkoztál Sidney Powell-lel, és részletesen átnézted a bizonyítékokat, és mindent, amit ő ebbe beletett. Látta és igazolta. Valódi.

Lin Wood: Valóságos. Láttam, ellenőriztem, és a bizonyítékok folyamatosan gyülekeznek. Nem hinnéd el, hogy több ezer e-mailt kaptam, amelyet Sydney kapott Georgia-tól, az egész országból. Amerikai emberek figyeltek, és sok hazafi van ebben az országban John. Jelentették nekünk ezt a csalást. Valószínűleg még a jéghegy csúcsát sem láttuk, és amit már láttam, az egy hegyet alkot.

Visszatérek arra, amit mondtam: Légy türelmes. Ezt nem fogja hallani a mainstream médiából. Nem akarják, hogy a nyilvánosság tudjon róla. Azt fogják mondani, hogy Biden a megválasztott elnök. Ez egy vicc. Te nem vagy az addig megválasztott elnök, amíg a választói kollégium nem szavaz, vagy a másik fél nem engedi meg, én pedig beszéltem az elnökkel. Soha nem fog engedni, mert tudja, hogy megnyerte ezeket a választásokat. Ha elveszítette ezeket a választásokat, Donald Trump betartotta az ország törvényeit, és elindult a Fehér Ház elől, de ezt nem engedhetjük meg, mert ha mégis megtesszük, akkor kidobtuk a jogállamiságot. Harmadik világ országává válunk. Nem hiszem, hogy az amerikai hazafiak valaha is engedni fogják, hogy ez megtörténjen.

John Fredericks Tehát alapvetően az Ön számára elért győzelem semmissé teszi a grúziai választások igazolását, ami aztán más államokban is bekövetkezne, és Biden nem juthat el a 270-ig. Ez így játszódik le?

Lin Wood: Azt hiszem, azt fogja találni, hogy törvényhozók lesznek országszerte. Dönteniük kell választóikról, mert választásaik csalárdak és jogellenesek voltak, és nincs idő a megismételésre. Az Egyesült Államok alkotmányában van egy rendelkezés. Alapító atyáink zseniálisak voltak. Isten ihlette őket, és van egy rendelkezés az alkotmányunkban. Valójában előírja, hogy miként választják meg elnökünket, és a nap végén esetleg el kell mennie a kongresszusra, ahol Trump elnök az állami törvényhozás értelmében 26–23 előnyt élvez. Lehet, hogy ez az a mechanizmus, amelyet az alkotmányra bukunk az igazságszolgáltatás elérése érdekében, de ez nem 26-23-ig tartó választás lesz, hanem 80 millióval, valószínűleg jó esetben 60 millióval. Nem vagyok benne biztos, hogy ez még Biden esetében is pontos.Trump elnök történelmi arányú földcsuszamlásos győzelemmel nyerte meg ezeket a választásokat. Talán akár 70 +% -tól 30-ig.

Az amerikai közvéleményt nem tévesztette meg a Biden-kampányt jelentő médiaharang és shenanigans. Az emberek figyeltek, és úgy gondolom, hogy a rossz szereplőknek, akik beleavatkoznak a választásokba, jobban tudniuk kellett volna, hogy soha nem fogják becsapni az amerikai népet. Szeretjük hazánkat és Donald J. Trump elnökünket. Megvédett minket, meg fogja őrizni, megvédeni és megvédeni alkotmányunkat. Nem engedjük meg magunknak újra, mint mondtam, nem fogjuk megengedni magunknak, hogy olyanok legyünk, mint Venezuela. Egyébként az ország keletkezett, és mielőtt eladták Kanadának,

Kína érintett, lehet, hogy még Iránnal is foglalkozott. Biztosan részt vett a tengerentúlon a barcelonai és a frankfurti kiszolgálókkal. Valószínűleg a tengerentúlon vett részt Soros Györgynél. Bill Gates valószínűleg benne van. Van egy lista emberekről. Az igazságosság útjukat járja. Ha Brian Kemp lennék Grúziában és Brad Raffensperger, nem aludnék jól éjszaka.

John Fredericks: John Fredericks rádióhálózat. Végső kérdés. Most kaptam egy hallgatót, aki könyörgött, hogy ezt kérdezzem tőled. Kenneth Chespeak azt mondja: „Megkérdezheti Lin Woodot, mi történt a grúziai összeomló szerverrel? Miről szólt? Lin tudsz erről valamit? Vagy inkább csak ugyanaz volt?

Lin Wood: Azt mondom, ez inkább ugyanaz, mert a média beszámol egy dologról, majd a szemtanúk másról. Akkor volt AP, amikor a kapcsolódó sajtó elkezd jelenteni valamit. Fogadd el, amit mondanak, és nézd meg ellentétesen, mert hazugok. Azt jelentették, hogy volt egy szerver, amely összeomlott. A szerver összeomlott, majd más szemtanúktól megtudtuk, hogy a szervert kivitték a szobából. Szóval, nem tudom, lezuhant-e, és hogy ezek az emberek ellopták-e, hogy elrejtsék.

Nehéz most kideríteni, hogy kiben bízzon. Nagyon sok hazaáruló van ebben az országban. A hírmédia áruló. A hírmédiát is felelősségre fogják vonni, de nyilvánvalóan most van egy probléma azzal kapcsolatban, hogy a georgiai választásoknak lehet-e még érvényes újraszámlálása a Fulton megyei szerver összeomlása miatt. Fulton megye villámhárító volt a békának, amelyet nyilvánvalóan a felfedezett cső történetéből fedeztek fel, amely túlcsorduló piszoárnak bizonyult, ahol szó szerint abbahagyták a számolást, sok szavazatot hoztak, majd a republikánus nélkül megfigyelők, akiknek azt mondták, hogy menjenek haza, három órán át ott ültek, és Bidenre szavaztak.

Nem tudom, mikor fog ez a történet valaha teljes mértékben megírni, de hosszú futó sorozat lesz, hogy kitaláljuk és megmutassuk, pontosan mit tettek ezek az emberek. Elkapták őket és börtönbe kerülnek, Trump elnök pedig visszamegy a Fehér Házba.

John Fredericks: Lin Wood, köszönöm. Mindez Lin Wood, Sidney Powell miatt fog kiderülni, és hogy őszinte legyek, nem csak helyettünk mondom ezt, hanem olyan médiahálózatok is, mint én, és megpróbálom kihozni az igazságot. Nagyon nehéz ezt megtenni. Korábban elmondtam, hogy a pozitív döntés, amelyet 5: 00-kor kaptál, szó szerint, hogy történetet szerezzek róla, hihetetlenül egy ausztrál újsághoz kellett mennem. A Lin Wood cenzúra, ez zajlik, félelmetes.

Lin Wood: Mondok egy utolsó dolgot. Valószínűleg a hangomból lehet tudni, és fáradt vagyok, hogy nem volt sok olyan éjszaka, ahol sokat aludtak volna, de ez fontos. Ez a mi országunk. Ez a mi szabadságunk. Sidney Powell hős lesz, akit egyszer elismernek. Ő már azt hiszem, hogy van.

Amit csinálsz, ugyanolyan nehéz megpróbálni kideríteni az igazságot, mint amit mi teszünk, hogy összegyűjtsük az igazság bizonyítékait, de amit csinálsz, és mit csinálnak a média bizonyos tagjai. Azok a linkek, amelyekkel felfedheti ennek a nyilvánosságnak az igazságát, a nyilvánosság előtt. Te is hős leszel John, mert ebben az országban az igazság fog érvényesülni. Az igazság mindig érvényesül a hazugság felett.

Sidney Powell és én megpróbálunk olyan bizonyítékokat kidolgozni, amelyek igazolják az igazságot, és nagyszerű munkát végez, hogy ezt az igazságot eljuttassa az amerikai nyilvánossághoz. Szóval, köszönöm, amit csinálsz. Tartsa az orrát. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy az enyémet megtartsam, és állítsuk vissza ezt az országot a pályára. Isten áldja meg erőfeszítéseit.

John Fredericks: Lin Wood köszönöm. Köszönöm mindazt, amit tett. Szeretném mondani azt is, mondtam korábban a dominancia energiáját, természetesen a Dominion szavazógépekre gondoltam. Csak megszokásból mondtam, ezért elnézést kérek ezért. Hadd adjam vissza. Szeretnék köszönetet mondani Lin Woodnak az idejéért. Azt mondta, nagyon kevés alvás volt, ma egy órát töltött velünk, és ezzel megpróbálják igazat adni. Ezt próbáljuk megtenni, és ha tudna nekünk segíteni, keresse fel a webhelyemet, a JohnFredericksRadio.com oldalt.

Tíznapos túrát teszünk Grúziában. 10 város 10 nap alatt, és megpróbálja kideríteni az igazságot. Ha adománnyal segíthetne bennünket. Fedezze le a kiadások egy részét - ez is nagyon drága. Felkerül a papírunk és hirdetünk. Nehéz ezt megtenni, ezért szükségünk van a segítségére. Menjen a JohnFredericksRadio.com webhelyre. Szeretnék köszönetet mondani Lin Woodnak, hogy velünk volt és időt töltött. Tudom, hogy nagyon fáradt, ezért köszönöm Lin Wood. John Fredericks rádióhálózat.

 

 

Videó

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.