Illuminátus

 

Ez az újraközlés azoknak az újoncoknak szól, akik most ébrednek rá a csúnya igazságra a világról, amelyben élünk

 

 

Fel kell ismernünk, hogy ahogyan létezik egy mély állam, amely a bolygót anyagi, gazdasági téren uralja, és az emberiséget rabszolgaként a szolgálatába állítja,

 

 

Gideon van Meijeren holland parlamenti képviselő a gyermekbántalmazásról és a szexuális erőszakról szóló vita során a Parlamentben elítélte a napvilágra került tényeket, amelyek azt mutatják, hogy pedofil hálózatok felelősek a sátáni rituálék során elkövetett visszaélésekért.

 

 

 

 

A szabadkőművesek igazi arca

 

 

Ebben az úttörő videóban Catherine Austin Fitts szerint a világ legjövedelmezőbb vállalkozása a rabszolgaság, és az emberiség a cél.

 

 

Hogyan tudott az orvosi szakma nagy része összefogni az illuminátus bankárokkal, amikor az, a társadalmat térdre kényszeríti? 

 

 

Borzalmas üzenet az Egyesült Államok legtitokzatosabb emlékművén. Első parancsolat: "Az emberiség létszámát tartsd 500 millió alatt" – ez a rémisztő felszólítás áll azon az 1980-ban felavatott hatalmas gránit emlékművön, amelyet amerikai Stonehenge-nek is neveznek.

 

 

20. „A jövő forgatókönyve” Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

 

 

Vannak-e jelei annak, hogy a pandémiát manipulálják?

 

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal további használatával hozzájárul a sütik használatához Bővebben…