2021. szeptember 16., csütörtök 18:04

Emberiség elleni bűncselekmények, avagy a fenevad jele

Rüdiger Lenz kommentárja.

 

"A tekintélybe vetett vallásos hit tehát az elme leigázását célozza. Arra tanítja az embereket, hogy erkölcsös és jó dolog átadni idejüket, energiájukat, tulajdonukat, szabadságukat és önrendelkezésüket egy uralkodó osztálynak. Az elme leigázása szükségtelenné teszi a test leigázását." Laken Rose

A magzatok állítólag 50-70 dollárt érnek a piacon. Szükség van rájuk a vakcinák és a génalapú, tévesen vakcinának nevezett kísérleti anyag, a vakcina előállításához, amely állítólag segít a covid-19 ellen. A magzatok, az egyesületnél biztos vagyok benne, hogy mindenki abortált és halott magzatokra gondol. De ez nem igaz. A nőket gyakran rábeszélik az abortuszra, attól függően, hogy mekkora a piac. Jelenleg ez óriási. Így próbálják meggyőzni a társadalom peremén élő nőket, hogy vetessék el gyermekeiket. Természetesen a célról nem esik szó. Nem lenne bölcs dolog megemlíteni. Ha már megvan a magzat, nagyon fontos, hogy életben kapjuk és életben tartsuk. Ugyanis csak élő sejtkultúraként lehet felhasználni a vakcinát, a vakcina hordozóját. De hogyan lehet életben tartani a magzatokat? Azzal, hogy a hűtőszekrénybe tesszük őket, a többi magzat mellé. Érzéstelenítés nélkül eltávolítja a sejtjeiket, majd visszateszi őket a hűtőszekrénybe. Ez hetekig is eltarthat. A lényeg, hogy minél tovább életben tartsuk őket, hogy a termés nagy és kiterjedt legyen.

A 252 oldal azt dokumentálja, hogy Dr. Anthony Fauci Nemzeti Egészségügyi Intézete (NIH) közel 3 millió dollárt költött arra, hogy 10 éven keresztül "máj, szív, ivarmirigyek, lábak, agy és urogenitális rendszer, beleértve a vesét, húgyvezetéket és hólyagot" szöveteket nyerjen abortált embriókból. A Pittsburghi Egyetem pályázata szerint a cél az, hogy hetente legalább öt magzatot boncoljanak fel, "6-42 hetes kortól" (azaz a születésig). A szövetmintákat a dokumentumok szerint "meleg iszkémia idején", azaz közvetlenül az élő testből vették.

Nehéz elhinni, de ez tény! Ezek az emberek, akik a legmagasabb hivatalokban ülnek és kormányoznak, a legszörnyűbb bűnözők közé tartoznak, akiket ez a világ valaha is látott. Mindig is az eugenikával, az emberi nemek szelekciójával foglalkoznak, hogy alaposan elvetemült, perverz érdekeiket szolgálják. Egy pszichopata célja mindig az, hogy érdekcsoportja (áldozata) csúcsára jusson, mert a csúcson teljesen delegálhat, és így észrevétlenül, azaz a legnagyobb hitelességgel élvezheti, hogy valódi munkáját folytassa. Az emberi anyaggal is szeretnek kísérletezni. Barkácsolnak kimérákkal, a kereszt teremtményeivel, és nem szégyenlősködnek semmilyen szégyenletes tettet elkövetni. Szeretik az élve született csecsemőket szó szerint kibelezni és embriókat elvenni, hogy aztán végignézzék, ahogyan a tudomány kezei által önszántukból meghalnak. Még a Vatikán is az ördög hosszú karján lóg, mert engedélyezi a magzati sejtvonalakkal és azokból készült oltásokat, de hangsúlyozza, hogy az oltásnak önkéntesnek kell maradnia. Egy hívő keresztény, aki tudja, hogy csak és kizárólag Isten ad életet, és hogy Isten akaratát ilyen módon szégyenletesen megszegik, soha és sohasem engedhet meg egy ilyen látszatoltást, azaz egy génalapú kísérleti anyagot az ereibe. Lehetetlen egy istenfélő ember számára! Végső soron azonban azokat az embereket, akik a hatalmasok köré gyűlnek, és maguk is részesedni akarnak a hatalomból, mint a Plandemie-ügyben, világszerte, valójában csak egy dolog érdekli: istenszerűek akarnak lenni. Sőt, még jobb, ha Istent akarják elűzni a trónról, és maguk is istenekké válnak.

Bűnözők, és a legnagyobb bűnöket követik el az emberiség ellen.

"Etikai szempontból mindenesetre a védőoltás erkölcsisége nemcsak a saját egészségünk megőrzésének kötelességétől függ, hanem a közjó követésének kötelességétől is" - írta a Hittani Kongregáció. És tovább: "A járvány megállítására vagy megelőzésére szolgáló más eszközök hiányában a védőoltás ajánlható, különösen a leggyengébbek és legveszélyeztetettebbek védelme érdekében. De azoknak, akik lelkiismereti okokból elutasítják az abortált magzatokból származó sejtvonalakból előállított vakcinákat, más megelőzési eszközökkel és megfelelő viselkedéssel kell törekedniük arra, hogy maguk ne váljanak a fertőző ágens hordozóivá." Ferenc pápa jóváhagyta a feljegyzést.

Nem csoda, hogy az egyház minden felekezetében itt játszik egy vírus valós idejű szimulációs játékában, és meghajol a fecskendőnek való engedelmesség, a transzhumanizmus előtt. Jézus és Isten kiszorult belőlük, és az ördög belépett beléjük. Nem lehet másképp érteni, amikor még az egyház is egy szörnyeteget imád. Ezeknek az emberi szörnyetegeknek semmi sem szent, semmitől sem riadnak vissza. Ennek végre el kell jutnia az átlagemberhez: Háborúban állunk, és meg akarnak ölni minket, kísérletezni akarnak rajtunk, csak hogy még jobban a kapujukban tartsanak minket. A magzati sejtekkel kapcsolatban beszélnek a sejtkultúrák betakarításáról. Folyamatosan gyűjtögetnek, még rajtunk is, a vérünkön és a génjeinken keresztül, és további kísérletekhez használják fel. Nem fogjuk a kezüket ezekre az emberekre tenni a béke üdvözletével. Az ellenség magasan felfegyverkezve van, és velünk szemben bármit megúszhat. Egyáltalán nem használ, ha egy erdei játékkal találkozunk vele, mint egy átkozott gyerekkel, aki elszalad, mert a szülei túl sokat dorgálják. A gyermek visszatér az istállójába, ahogy a partizók is visszatérnek a legelőre, ahol learatják őket, mint a bégető juhokat.

Ők is tele vannak a tekintély vallásával, ahogy Larken Rose találóan nevezi. Más magyarázat ugyanis nincs arra, hogy minden mozgalomban mindig csak a különleges személyiségeket keresik és imádják, és nem érzik magukat elég erősnek ahhoz, hogy nélkülük boldoguljanak. Minél többen vannak, annál jobban gondolják, hogy sikerülni fog. Micsoda önámítás. Ha nem megy előre, akkor nem megy előre. Az igazság ilyen egyszerű mindannyiukkal kapcsolatban. Semmilyen sztár vagy hírességek hada nem segít.

Most a tálibok visszatértek Kabulba, és ismét ők irányítják Afganisztánt. Egy teljesen felesleges háború, amely csak az olajról és egy olajvezetékről szólt. Majdnem kiment a fejemből, de nyilvánvalóan elsősorban arról szólt, hogy hatalmas összegeket gyűjtsenek, amit a CIA kasszájába szánt mákföldekkel csodálatosan meg is tettek. Dr. Daniel Ganser mesteri előadásokat tartott erről. Minden halálos áldozat, amit ez a húszéves "terrorizmus elleni háború" követelt, hiába mészárolt le. Nem számít, melyik oldalon. Oszama bin Laden, aki a hivatalos narratíva szerint a tornyokat ledöntötte, állítólag az afganisztáni hegyekben tartózkodott. Az, hogy maga Oszama bin Laden a CIA-nak dolgozott, és hogy az elnöki Bush család mélyen benne volt a bin Ladenékkel kötött pénzügyletben, hogy az FBI nem sokkal azután, hogy a három torony porrá vált, a bin Ladeneket kirepítette az USA-ból, ma már minden bizonnyal összeesküvés-elméletnek számít mindazok számára, akik 2001 után vagy nem sokkal előtte születtek. Azt kívánom azonban itt és most, hogy mi a mozgalomban vegyünk példát a táliboktól. Nem a gyilkos erőszak, hanem az elhatározásuk, hogy visszaveszik a boltot, és a saját feltételeik szerint kormányoznak. Szabály, hogy végre megszüntesse a pártokat és egy teljesen új társadalmat hozzon létre. Szabad, békés, önérvényesítő és együttműködő.

"Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy az általuk rossznak tartott törvényeket mindenképpen meg kellene változtatni. De ugyanakkor úgy gondolják, hogy be kell tartani őket, mert ezek törvények." Larken Rose

Nem az, amit Larken Rose ott leírt, pontosan az, amit ma tapasztalunk? A szabadságért oltanak, holott alig egy évvel ezelőtt még azt hitték, hogy az emberek gágognak, amikor Berlinben százezrek tüntettek az alapvető jogokért, azaz a szabadságért? Politikai szempontból a legfontosabb dolog, ami az alattvalók számára évezredek óta valóban a szabadság a tét. Azok, akik még mindig nem voltak képesek érzéket és belső erős késztetést kifejleszteni, és részt venni a tüntetéseken, meg fognak hajolni, amikor a plágium igája alóli felszabadulásról van szó. Dobolással, tánccal, beszéddel és egymás karjaiban fekvéssel egyedül, itt a szörnyetegek közül senki sem fogja magát még csak távolról sem fenyegetve érezni.

"Azt tapasztaltam, hogy a legboldogabb rabszolgák azok voltak, akik nem kérdőjelezték meg a saját helyzetüket. A legboldogabb rabszolgának is úgy kell éreznie, hogy nem lát ellentmondást a rabszolgaságban. Biztosan az a benyomása, hogy a rabszolgatartás helyes. És ezt csak úgy teheti meg, ha feladja az emberségét." Frederick Douglass

Még mindig ugyanarról a dologról szól, az emberségünkről, az értelemről, a szív elméjéről, az érzésről, a spiritualitásról, a finomságról, a tudatosságról, és arról, hogy érezzük és megéljük saját belső erőnket, hogy teljes mértékben embernek érezzük magunkat. Arról szól, hogy gondolkodjunk és éljünk a korlátok nélkül, amelyekbe az emberek kívülről bele akarnak minket szorítani. Emberi mivolta nélkül az ember az urak és hölgyek rabszolgája, akiket aztán szívesen szolgál, és akikre elpazarolja az életét. Az életed haszontalanul él, ha így élsz. Ennek a szlogenje: Ne vegyél részt többé értük, vegyél részt önmagaddal, és teremtsd meg a világodat, töltsd meg magad és a világot emberségeddel. A többi majd magától jön. Csak így fognak eltűnni az emberi szörnyek és bűneik, ha nem veszel részt többé a számukra és az ajánlataikban. Mert csak akkor válhatnak szörnyeteggé, ha nem éled meg magad, hanem átadod nekik az életedet. Amikor felismeritek, hogy ez minden probléma problémája, akkor szabadok vagytok, igazán szabadok, és korlátok nélkül.

 

Forrás:

https://unser-mitteleuropa.com/unfassbar-abgetriebene-babys-zu-corona-impfstoff-verarbeitet/

https://philosophia-perennis.com/2021/08/14/abgetriebene-babys-zu-corona-impfstoff-verarbeitet/

https://www.judicialwatch.org/documents/jw-v-hhs-nih-july-2021-records-00642/

https://www.youtube.com/watch?v=5XSot5fDaMs&t=362s

https://telegra.ph/Barbarischen-experimente-der-US-Regierung-Handel-mit-menschlichen-Föten-aufgedeckt-05-07

https://www.youtube.com/c/DanieleGanserOffiziell/videos

https://www.abebooks.de/9781792035821/gefährlichste-aller-Religionen-Rose-Larken-1792035829/plp

https://www.deutschlandfunkkultur.de/hannah-arendt-denken-ohne-gelaender.1024.de.html?dram:article_id=249953

 

 

Videó

 

Szólj hozzá

 

 

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal további használatával hozzájárul a sütik használatához Bővebben…