Új világrend

 

 

 

A közelgő példátlan méretű válságra való felkészüléshez és annak átvészelésére kíván tanácsokkal szolgálni az AUF1.TV négy részes műsora.

 

 

Dr. Giuseppe Di Bella, nemzetközi hírű kutatóorvos elítéli az olasz kormányt és kifejti, hogy ezek az urak megfélemlítéssel, dogmatikus, kényszerítő erőszakkal, pszichológiai és média terrorizmus gyakorlásával, zsarolással, fenyegetéssel és különböző típusú kondicionálásokkal egy sor tekintélyelvű intézkedést vezetnek be az oltási kötelezettségre, és kijelenti: "Az olasz nép megsemmisítése folyamatban van".

 

 

Az orvosi szabadság néhány legtermékenyebb szószólójának összejövetele Kansas Cityben, a „Freedom Revival in the Heartland” rendezvényen.

 

 

Világszerte folytatódnak a tüntetések a kormányok zsarnoksága ellen az immár fenntarthatatlan színjáték miatt.

 

 

A francia forradalom a dolgozó osztályokbeli polgárok elégedetlenségéből, és a velük szembeni hatalommal való visszaélésből fakadt, és tüntetésekkel kezdődött, amelyeken tárgyakkal és élelmiszerekkel dobálták meg az uralkodó osztályt.

 

 

Dr. David Martin: A CDC és az FDA, a minden emberi tevékenység feletti diktátorok, törvényt szegnek

 

 

Andrew Napolitano, bíró: A kormány az Alkotmány ellenében megfoszt a szabadságtól!

 

 

Alicia Erazo, az emberi jogok európai, ázsiai és óceániai nemzetközi főbiztosa sürgős és fontos üzenettel fordul az olasz Rendőrséghez,

 

 

Juez Rui Fonseca e Castro bíró feljelenti a portugál kormányt emberiség ellen elkövetett bűnök miatt

 

1. oldal / 5
Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal további használatával hozzájárul a sütik használatához Bővebben…