Hamis teszttel teszt pozitívnak nyilvánítottak teljesen egészséges embereket, és utána terrorizálták őket, hogy halálos mérgeket szedjenek, mint pl. az AZT.

Amely aztán végül beteljesítette a diagnózisukat, miszerint meg fognak halni az AIDS miatt.
Tervben volt az AIDS hoax kiterjesztése az egész világra. Az USA-ban volt is olyan állam, ahol törvényt hoztak a szülő/terhes nők kötelező teszteléséről. Vagy éppen a gyermek kötelező teszteléséről. Csak gondolj bele, ha az egészséges gyerekeket elkezdik világszerte AZT-vel és hasonló mérgekkel „kezelni” és nemsokára mindenkit, megelőzési céllal, olyanokat is akiknek még csak pozitív tesztjük sincs. Mint a videóban szereplő gyermek akit úgy kezdtek el begyógyszerezni, hogy még csak le sem tesztelték; megelőzési céllal. 18 hónapon keresztül mérgezte szegény gyermeket Mr. Fauci.
Miféle világméretű „járványt” tudtak volna kreálni. És egyre durvább intézkedéseket és mérgeket bevetni a „járvány” miatt. Minden hasonlóság a ma történő „járvánnyal” csupán a véletlen és a képzelet szüleménye, ...természetesen :).
Ezúton is megköszönöm mindazoknak akik akkoriban kiálltak ez ellen az agyrém ellen és küzdöttek ellene, valószínűleg sokan közülünk nekik köszönhetjük azt hogy ma még életben vagyunk, és mi is felvehetjük a küzdelmet az új próbálkozásuk ellen.

Visszatérve a mára. Ha azt gondolod megállnak az oltásnál, akkor nagyon tévedsz! Jönni fog, illetve már sok helyütt itt van a kötelező rendszeres tesztelés, a kényszer „gyógykezelése” az egészséges de fertőzöttnek mondott embereknek. Ausztráliában már teljes lángon tombol a fasizmus, vagy bárhogy is hívod, kommunizmus, mindegy a színe, ugyanaz a gonosz erő más-más köpönyegben.
Az ausztrál vezető miniszter, Michael Gunner, bejelentette, hogy a koncentrációs táborba (amit persze ők karantén tábornak neveznek) viszik a „fertőzötteket” értsd teszt pozitív a hamis teszttel, és azokat akiket sikerült levadászniuk, azokat akik kapcsolatba kerültek vele/velük. A múltkor arról beszélt az egyik napi tájékoztatón, hogy úgy vadásztak le embereket akik kapcsolatba kerültek egy „fertőzöttel”, hogy a bár kamerafelvételeiből próbálták megtalálni azokat akik az adott bárban jártak. De ezt azért mondta el, hogy kihangsúlyozza mennyire fontos, hogy mindenkit regisztráljanak, hogy ne kelljen nekik azzal bíbelődniük, hogy kamerafelvétel alapján kelljen beazonosítaniuk ezeket az embereket.

Globális háborúban vagyunk, amely nem ma kezdődött, de most vált sokak számára nyilvánvalóvá. Vagy úgy is mondhatnám a háború nem ért véget, és a propaganda tovább dübörög.

 

Videó

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.